Az árván maradt Hajdúszoboszlói hármasikrek először mutatkoztak nyilvánosan.Az apa üzent mindenkinek!


Már hazamehettek a decemberben félárván maradt babák a debreceni kórházból. A hírt a családot azóta is folyamatosan segítő Tündérkör Alapítvány tette közzé Facebookon.

A bejegyzésben ez áll:

"Mira, Léna és Milán jól van. Alig pár hete, hogy kint vannak a kórházból, de súlyuk a normálisnak megfelelően gyarapszik. Esznek, isznak és hatalmasakat alszanak, étvágyuk is fenomenális.
Nagyon szépen köszönjük azt a rengeteg támogatást, amit kaptunk jó emberektől, ezt soha nem fogjuk elfelejteni.

Nemrégen felvették a kötelező oltások egyikét is mely különösebb gondot nem okozott. Nevelésükben, gondozásukban hatalmas szerepet játszik mindkét család, hiszen felváltva amolyan ügyeleti rendszerben, egymást váltva segítenek Tamásnak. Igazán jó babák az apuka állításai szerint.

Hirdetés

A családfő jelenleg telekvásárláson is gondolkozik, mert még nem eldöntött, hogy épít e vagy házat vesz a család hiszen mérlegelni kell. A költséghatékonyságot, praktikusságot és az infrastruktúrát is latba kell vetni aminek természetesen fő kedvezményezettjei maga a 3 csoda lesz. Természetesen az apuka állja a sarat és növekszenek a kicsik."

Mint arról mi is beszámoltunk, december 15-én Debrecenben, a hármas ikrei világra segítése után meghalt egy édesanya.

Azóta kiderült, hogy a kismama veszélyeztetett terhesség miatt a 26. héttől feküdt benn klinikán. Az anya súlyosbodó betegsége miatt indították el a császármetszést.

"Az édesanyát a szülést követően a HELLP szindróma súlyos vérzéses szövődményével, véralvadási zavarral kezeltük. Állapotát átmenetileg sikerült stabilizálni a szülőszobai műtőben, majd néhány órával később nehézlégzéses és mellkasi tünetekkel járó hirtelen rosszullét állt be, a keringés leállásával. A Klinikai Központ munkatársai azonnal megkezdték a kismama újraélesztését, csatlakozott hozzájuk a FőnixMed speciális resuscitatiós teamje is. Keringését átmenetileg sikerült újraindítani, de a további 50 perces komplex szakszerű ellátás ellenére elvesztettük az édesanyát" - áll a Cívishírnek küldött közleményben.


Hirdetés
A gyászoló apukát a Tündérkör Alapítvány vette pártfogásába. Facebookon kértek számukra segítséget.

Az egész ország összefogott értük, 70 autóból álló konvoj vittek a picik családjának adományt karácsonykor. A gyerekeket egészen felnőtt korukig szeretnék támogatni, ezért

a testvérek 18. életévéig a Tündérkör Alapítvány honlapján lesz egy topic a család sorsáról, melynek segítségével életük figyelemmel kísérhető.

Ezeket láttad már