AZ 5 hónapos Vivien édesapja vesztette életét a tegnapi súlyos balesetben. Zsolt a helyszíne 5 perc alatt meghalt


Nem bújhat többé édesapja megnyugtató karjaiba Vivienn, az alig öt hónapos csöppség, és édesanyja élete egy csapásra pokollá változott, amikor Zsolt, a kisgyermek édesapja autóbalesetet szenvedett az osztrák főváros Floridsdorf városrészében.

– Az esküvőt tervezgették, de az élet közbeszólt, és temetés lett belőle – kezdett bele a szívbemarkoló tragédia részleteibe Lajos, a kislány nagyszülője. – Sírva hívott fel a lányom, és könnyeitől fuldokolva mondta el, hogy tragédia történt – folytatta a nagyapa, aki azt is elárulta: asszony a baleset óta vigasztalhatatlanul csak sír, és teljesen bezárkózott. –Nemrég még olyan boldogok voltak! – sóhajtott Lajos, aki a baleset részleteivel kapcsolatban csak annyit mondott lapunknak, hogy egyelőre nem tudni, ki hibázott a tragédia kapcsán.


Hirdetés

A február 15-i szerencsétlenségben az osztrák APA hírügynökség információi szerint egy S osztályos Mercedes, amelyben Zsolton kívül még hárman utaztak, tiltott helyen kezdett előzésbe. A tragédia akkor következett be, amikor nem tudták elkerülni az ütközést a szemből felbukkanó Skodával. A fiatal édesapa a baleset után perceken belül a helyszínen meghalt. Rajta kívül négy ember sérült, közülük egy 45 éves férfit és egy 22 éves nőt súlyos sérülésekkel szállítottak a közeli kórházba.

– A kisunokám, akinek néhány hónapja még a születését ünnepeltük, édesanyjával együtt hazajött Magyarországra, most a család segítségével, együtt próbáljuk feldolgozni a veszteségünket – mondta könnyeit törölgetve a nagypapa, majd halkan hozzátette: nem tudja, mi lesz most velük.

Információink szerint a német gyártmányú kocsit a kisgyermek édesanyjának exe vezette. Mint azt a nagyszülőtől megtudtuk: a két férfi jó viszonyban volt. Együtt jártak a munkahelyükre. Egyelőre nem tudni, mikor kerül haza az áldozat holtteste.

Kerestük az illetékes konzulátust, de lapzártánkig nem kaptunk választ kérdéseinkre.

Gondosan kell szállítani

A holttestet kettős koporsóban kell elhelyezni, amelyek közül a belső általában fémből készül, míg a külső fából. A belső szilárd és légmenetesen lezárható, alját nedvszívó anyaggal kell kibélelni.

HirdetésÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már