A képen látható nőnek üzennék! Én egy 71 éves nagypapa vagyok, de ezt nem teszed zsebre


- Szia, ezer éve nem láttalak! Hogy vagytok?
- Készülünk a békemenetre, az egész családdal utazunk.
- Az én lányom meg gimnáziumba utazott volna naponta, mert nagyon jó tanuló, de a körzetünkben 100 km-en belül mindet megszüntették, így választhat a cipőtalp-fényező és a bicikligumi-polírozó szakmák közül, ez van a szakközépiskolában.
- Örüljetek, hogy nem egy migráns erőszakolja...
- A nagyi meg elesett 3 hete a kádban, bevittük a sürgősségire, de 16 óra várakozás után kiderült, hogy rossz a röntgen. Így csak két hét múlva tudtuk meg, hogy eltört egy bordája, mikor egy arab származású, traumatológus orvos megvizsgálta. Már csak ő vállal ügyeletet a kórházunkban.

Hirdetés
- Ugye, hogy megmondták, hogy ezek majd jönnek, és elveszik a becsületes magyarok munkáját?!
- A keresztlányom is kórházban dolgozik, és mostanában viszketett nagyon a keze. Azt hittük a fertőtlenítőtől, de mondta, hogy az már egy ideje nincs. Aztán kiderült, hogy rühös az osztály.
- Behozzák majd a bevándorlók még az ebolát is, meglátod...
- Nagyapának meg kölcsön adtam a hó végén 20 ezret, mert elfogyott a tűzifa, és láttam a hírekben, hogy már vagy húsz ember megfagyott a hidegben a saját lakásában.
- Most fognak áprilisban fát osztani a rászorulóknak a választás előtt. Ilyen jó a nyugdíjasoknak azért sosem volt!
- A kisebbik fiamék is fáznak a tanteremben, mert rossz az ablak az iskolában, meg a fűtés is korszerűtlen.
- Majd azt is felújítják, hidd el, hihetetlen a fejlődés, már a stadion gyepét is tudjuk fűteni!
- Én meg elmentem megkérdezni, mennyi pénz gyűlt a nyugdíjszámlámon, mert lassan majd elérem a kort, de az ügyintéző kinevetett, hogy mit keresek. Mire magyaráztam neki, hogy hát amit áthoztam a magánpénztárból, azt a pár milliót. De azt mondta, ilyen nincs.
- Majd kapsz akkor te is utalványt, most is kétszer kaptak a nyugdíjasok.

Hirdetés
- Képzeld, a házunkban megvett 6 lakást egy külföldi, letelepedési kötvénnyel jött az országba. A fiamék kölcsönt vettek fel, hogy megvegyenek egy másfél szobásat, de a kamatokat nem bírják fizetni. Félek, hogy fedél nélkül maradnak... ??
- Majd a migránsokat fogják beköltöztetni a libsik a ti lakásaitokba is!
- A keresztfiamék meg kimentek Londonba dolgozni, az anyjáék azóta sírnak, hogy az unokát csak skype-on látják. Nehéz dolog ez...
- Mert magyartalanok! Aki magyar, itthon marad, mert magyar. A magyar nem megy sehová. Aki igazi... Csak a békemenetre. Mert a béke fontos. Meg, hogy a Soros ne telepítse ide a milliónyi bevándorlót."

Ha egyetértesz, kérlek oszd meg, köszönöm!


Hirdetés

Ezeket láttad már