Valentin napon fotóztam..Felesége hamvaival ebédelt a Coop étteremben ez az idős úr, szívszaggató!

Egyszerre megható és tragikus pillanatot örökített meg egy asszony a szerelmesek napján egy étteremben: a kisvárdai Kovács Ágnes fotóját azóta több mint négyszázezren osztották meg - nem véletlenül.

A fotón egy idősebb férfi látható, aki épp a tenyerébe temeti az arcát. Előtte egy teríték, ugyanakkor két pohár. Vele szemben az asztalon rejtélyes üvegcse, valamint Valentin-napi üdvözlőkártya “Te és én” felirattal. Az elkapott pillanat mögött azonban egy olyan történet húzódik, ami alighanem mindennél jobban kifejezi a szerelmet.

A férfival szemben lévő üvegcsében ugyanis felesége hamvai vannak, amit Valentin-nap alkalmával elvitt egy “randevúra”. Lapot is vett neki, és persze a romantikus este kellékeként az egy-egy pohár bor is ott van az asztalon...Hirdetés
“Mind hibásak vagyunk abban, hogy természetesnek vesszük a másik felünk jelenlétét. Talán elfelejtünk búcsúcsókot adni neki, azt mondani, szeretjük; vagy egyszerűen annyira lefoglal, amit épp csinálunk, hogy nem vesszük észre azokat az apróságokat, amik olyan sokat jelentenek a számunkra különleges egyéneknek” - írta posztjában Ágnes, felhívva az ellesett megható pillanat kapcsán mindenki figyelmét arra: bármikor elveszthetjük a párunkat!

A fotóra eddig bő félmillióan reagáltak és közel százezer hozzászólás érkezett hozzá. “Tökéletesen átérzem az érzéseit. A férjem 12 éve hunyt el, és mégis hiányzik minden nap” - írja az egyik kommentelő. “Ő az élő bizonyíték arra, hogy a szerelem még akkor sem ér vétet, ha távozunk” - teszi hozzá egy másik.

Oszd meg ezt a megható pillanatot, ha Te is tudod mi az az igazi szerelem, és ha valaha átélted már, vagy szerelmes vagy. Lássa meg mindenki, hogy ilyen az, amikor egy szerelem a síron túlig tart! Gyönyörű pillanat! 

Hirdetés


ÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már