Sokan imádkoztak Bence életéért, de elhunyt. Mindössze 26 éves volt, az angyalok vigyázzanak Rád!


A Sport1 TV tette közzé Facebook oldalán a döbbenetes gyászhírt, az Újpest és a Nyíregyháza korábbi labdarúgója családjának soraival. Lázár Bence mindössze 26 esztendős volt.

"BÚCSÚ BENCÉTŐL.

A Lázár család sorai:

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete."

Hirdetés

Az Újpest és a Nyíregyháza korábbi labdarúgójánál 2015-ben diagnosztizáltak leukémiát, s hosszú ideig a Szent László Kórházban gyógyult. Decemberben jobban volt, hiszen újra feltűnt a Sport TV képernyőjén szakkommentátorként, most azonban ismét a felépüléséért kell küzdenie.

A napokban a családja kért segítséget, mert Bencének vérre volt szüksége. A futballtársadalom összefogott, még a rivális ferencváros szurkolói is jelentkeztek a véradásra. Ehhez mérten váratlanul érkezett a fiatal sportoló halálhíre.

Hirdetés


ÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már