Header Ads

Senki nem kíváncsi a pásztői rémre, aki szilveszterkor végzett az újszülött babájával, hogy vissza mehessen inni a buliba.


Senkivel se akar találkozni H. Mónika, az az asszony, aki a gyanú szerint újév első napján kegyetlenül végzett újszülött csecsemőjével. A nő jelenleg a rácsok mögött tölti előzetes letartóztatását, láthatná szeretteit, ám ő nem él ezzel a lehetőséggel.


– Mónika láthatóan nincs jó lelki állapotban, nekem úgy tűnik, egyáltalán nem érdekli a külvilág vagy a családja. A gyerekeiről sem érdeklődik, nehéz még nekem is kontaktust teremtenem vele – mondta lapunknak a nő védője, dr. Pongó Erik.

– Mónika nem kezdeményezte még, hogy találkozhasson velem, sőt még a gyerekekkel se – meséli a nő párja, János, aki úgy tudja, hogy senkivel nem tartja közös gyermekeik anyja a kapcsolatot, és senki nem is látogatja.

Hirdetés

– A gyerekeknek most én viselem a gondját, úgy tudják, hogy anyjuk kórházban van – tette hozzá.

Mónika három gyereke nem tölti a négy fal között a mindennapjait, az idősebbek iskolába és óvodába járnak, míg az egyéves csöppség otthon van. Félő azonban, hogy a kicsik társai kíváncsiskodni kezdenek, és elmondják társaiknak, hol is van igazából az édesanyjuk.

Mint arról beszámoltunk, pánik lett úrrá a Nógrád megyei Pásztó lakóin, amikor elterjedt a hír, hogy egy kutya csecsemőfejet talált és vitt haza gazdájához. Kiderült, a háromgyermekes H. Mónika egyik barátnőjénél, Emesénél töltötte a szilvesztert. A buli vége felé a nő hirtelen eltűnt, senki nem tudta, hol lehet, ekkor hozhatta világra életképes csecsemőjét, majd végezhetett vele.

Az továbbra is rejtély, hol lehet a test többi maradványa.

Hirdetés