Ő Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb szerelme. " Ha Fanni lovagolni akar, azonnal kapható vagyok rá "


Immár semmi sem állhat Delhu­sa Gjon és barátnője boldogságának útjába. De nem mindig volt ez így. Meg kellett küzdeniük a lány apjának elô­ítéletével.

Harmonikus kapcsolatban él Delhusa Gjon, akit még soha nem láttunk ennyire energikusnak és mosolygósnak, mint amikor párja, Fanni társaságában van. Az énekes megküzdött ezért a kapcsolatért, hisz a jelentős korkülönbség miatt minden irányból kaptak rosszalló megjegyzéseket, az idő viszont őket látszik igazolni. Fanni és Gjon már négy éve alkotnak egy párt, és pont ugyanúgy él­nek, mint bárki más. Mindennapjaikról, érzéseikről közösen meséltek a Borsnak.

– Nagyon szeretem benne, hogy törődik az emberrel, minden apró részletre odafigyel, és romantikus pasi! Sokszor vár ha­za vacsorával! Eddig nem tu­dott főzni, de nemrég megtanult! Specialitása a csirke, minden mennyiségben és formában – áradozott kedveséről a lovas edzőként dolgozó lány, akitől Delhusa vette át a szót.


Hirdetés
– Amikor fáradtan hazaérkezik a munkából, valóban vacsorával várom. A tálaláshoz nagyon értek, megadom a módját a körítésnek. Tudom, hogy a meghitt hangulathoz egy pohár bor is hozzájárul, de nemigen iszunk alkoholt, így erre csak nagyon ritkán kerül sor. Én a reformkonyhát képviselem, a fantáziámra hagyatkozom. Olykor elég meglepő fűszereket teszek az ételbe, de ha elbizonytalanodom, megkérdezem a mamáját – vallotta be Gjoni.

Azzal, hogy Fanni édesanyja főzési tippeket ad a zenésznek, egyértelmű, hogy elfogadta lánya választottját, ahogy mára az édesapja is.

– Már jó a viszonyunk! Amikor összejöttünk, egy évig nem na­gyon beszéltünk a papájával, de idővel bebizonyítottuk, hogy összepasszolunk! A nagymamákkal is csípjük egymás! Én va­gyok a nagymamák kedvence – mondta büszkén Delhusa. – Fan­ni rendesen végzi a feladatait, az, hogy ezt látták, valószínűleg segített az elfogadásban.

A pár arra is nagyon odafigyel, hogy a napi hajtás ne őrölje fel a kapcsolatukat. Ahogy a zenész fogalmaz, „elébe mennek a dolgoknak”, és hiába fáradtak, mindig kaphatóak arra, hogy valamelyik közös hobbijuknak hódoljanak. Ilyen például a lo­vag­lás. Jelenleg két saját lovuk van, ami teendőkkel is bőven ellátja őket, de ha Fanni lovagolni hívja, azonnal beleugrik a lovascsizmájába. Az állatok gondozásába pedig az énekes fia is besegít.

– A faluban, ahol élünk, nincs ellenlábasunk! Min­den­­ki mosolyog ránk! Ha va­laki rosszindulattal közelít fe­­lénk, odébb állunk, de aki ki­­csit is ismer minket, az látja, hogy összepasszolunk!

Hirdetés


ÉRDEKESSÉGEK

Láttad már :


Ezeket láttad már