Lakatos Brendon a börtönben napi 30 ezer forintot keres. Kapott egy laptopot+internetet, és csinálja a pénzt


Sokan emlékeznek arra a férfire, aki cigivel kínálta unokahúgát, amit aztán kamerával felvett, és az internet népe egy emberként szólalt fel ellene. Végül 5 év letöltendő fegyház büntetésre ítélték Brendont.

Brendon kapott egy lehetőséget a jó magaviseletéért, és naponta 2 órát internetezhet, és ezt az időt ő pénz keresésre használja. Naponta nagyjából 20-30 ezer forintot keres a szabadidejében. Mindenki csodálkozik rajta, hogy hogyan képes ezt csinálni, ezért egy interjút készítettek vele.

" Na idefigyeljetek, van egy weboldal, ahol pénzt lehet keresni, de ez nem való az irigy magyaroknak, akik nem hajlandóak befektetni 2 ezer forintot. Félnek, hogy elbukják a kis pénzt pedig ha tudnák, hogy milyen sokat nyerhetnének vele, már az összes fizetné befelé a pénzt!

Ezen a weboldalon kell elolvasni, hogy mit kell tenni, de nagyon egyszerű. Én 8 általánost végeztem, és értem! Amióta a börtönben vagyok, 800 ezer forintot kerestem, amit elutaltak a bankszámlámra! Ebből hozza be a családom a rengeteg márkás parfümöt, sok cigit, kávét. Én itt bent is Károly vagyok!!! Köszönöm ennek a weboldalnak!
Ezeket láttad már