Header Ads

Geronazzo Mária megmutatta az új pasiját.Sok boldogságot nekik!


Maria Geronazzo és a magyar Ken baba szerint nincsenek véletlenek. A két spirituális beállítottságú híresség ugyanis úgy érzi, nem a véletlen műve, hogy ennyire egy húron pendülnek. Sejtéseik szerint volt olyan időszak, amikor rokoni szálak fűzték őket egymáshoz.

Hét éve találkoztak először, már az első pillanatban érezték, hogy összetartoznak spirituálisan
– Előző életünkben valószínűleg nagyon szoros kapcsolat lehetett közöttünk, talán rokoni szál kötött össze minket: testvér vagy anya-fia – mondta Ken baba. Saját bevallása szerint annyira odavannak egymásért, hogy szó szerint egy űrt érzett az életében, amikor Máriával hosszú időn ke­resztül nem tudtak találkozni. Mária ugyanis 2010-ben eltűnt a nyilvánosság elől, és kiköltözött Svájcba a lányához. Ott tévés jósként kereste a betevőrevalót, de egy ideje áttette a székhelyét Ma­gyarországra.

 Geronazzo Mária volt Ken baba anyukája
– A múltamban elkövetett hibáimból tanultam, sok tapasztalatot gyűjtöttem, és ezen ke­resztül jutottam a jelenbe. Rájöttem, ki vagyok és mi az életküldetésem. Ha egy embert boldoggá teszel, jobbá teszed a világot – foglalta össze életfilozófiáját Mária. Hogy mennyire komolyan gondolják mindketten, az vasárnap derül ki csak igazán. A két celeb ugyanis akkorra ígérte közös spirituális bombájuk aktiválását a világháló népére. Kíváncsian várjuk!

Hirdetés