Header Ads

Elvesztette a házát és feleségét az Irigy Hónaljmirigyes Ambrus Zoltán


Egy súlyos baleset és megfordult vele az élet. Több mint 12 éve, hogy 2005 decemberében súlyos autóbalesetet szenvedett Ambrus Zoltán, amelyet csodával határos módon élt túl. Rehabilitációja hosszú volt és fájdalmas. Újra meg kellett tanulnia beszélni. Szerelmét és házát is elvesztette, ráadásul karrierje is tönkrement.

A Kiskegyed arról kérdezte, hogyan alakul az élete azóta. Bár már nem szerves tagja az Irigy Hónaljmirigynek, de februárban ő is színpadra lép majd az Arénában szervezett nagykoncerten. A kérdésre, hogy visszatérne-e a csapatba azt mondta, ő nincs ellene, de szerinte ez nem ilyen egyszerű. A balesete után romokban volt az élete, szüksége volt a pihenésre. Még mindig alkalmi munkákból él, ami nem valami kiszámítható.

Hirdetés

 Szerelmét és házát is elvesztette az Irigy Hónaljmirigyes Ambrus Zoltán
Az elmúlt nyolc éveben dolgozott már vízi mentősként, pultosként, zenekaroknak segített a háttérben, de ha kell bármilyen kétkezi munkát elvállal. A zenéről sem mondott le, még mindig játszik, de szerinte ebből nem lehet megélni. Bár már testileg és fizikailag is jól van, a baleset miatt még mindig lassan és furcsán beszél, amit sokan félreértenek.

Hirdetés