Header Ads

Egy kamionos meghal egy balesetben.A gyerek meg kérdi az apját: Apa ki volt a bácsi aki meghalt? Nem tudom, csak hogy, "kamionos" volt"

Egy kamionos meghal egy balesetben, Egy gyerek meg kérdi az apját: Apa ki volt a bácsi aki meghalt? Nem tudom, csak hogy, "kamionos" volt"
A gyerek oda sétal egy másik kamionoshoz aki sírva állt a kamionja mellet.. és meg kérdi: Megtudja mondani mi aza "kamionos"?
A kamion sofőrje rekedt hangon, könnyes szemekel válaszol..: Egy "kamionos" az az ember aki KEVESEBET ALSZIK MINT MÁSOK, AKI NÉHA ÁTAL FAGYIK A HIDEGBEN, SZENVEDD A MELEGBEN A HŐSÉGTŐL A KIMERŰLTSÉGTŐL, AZ ÉHSÉGTŐL MERT ENNI SEM TUD, AZ ESŐBEN, VIHAROKBAN,TÁVOL A CSALÁDTOL SZÁMÁRA NEM LÉTEZNEK ÜNNEPEK, KARÁCSONY, ÚJÉV ÉS SOK FONTOS NAPON NINCS OTTHON A CSALÁDJÁVAL A GYEREKEIVEL! NEM LÁTJA A GYEREKEIT FELNŐLNI, AMIKOR BETEGEK NINCS OTT VELÜK, SZIDJÁK ŐKET S SZIVATJÁK...MÁSOK MIATT SZENVED.

Hirdetés
SÍR, ÉREZ ÉS SOK MÁS! DE AMIKOR VOLÁN MELLÉ ÜL SZERETETBŐL TESZI S HIVATÁSBÓL! ETTŐL LESZ VALAKI "KAMIONOS" S ÚGY DOLGOZIK, HOGY BÁRMIKOR BALESETE LEHET S SOHA NEM TÉRHET HAZA. VAGY HOGY TOVÁBB KELL KINN MARADJON EZ MIND MIND A "KAMIONOS" ÉLETE RÉSZE! Egyszer csak csöng a telefon az elhunyt kamion sofőr telefonja! A sofőr ott hagyja a gyereket s megnézi a telefont s látja, hogy otthonról hívták! Egy üzent az csendesen el olvassa: SZIA APA! ELVETTEM ANYA TELEFONJÁT, HOGY MEGÍRJAM NEKED EZT AZ ÜZENETET A TE NAPODRA! ALIG VÁROM, HOGY LÁSD AZ AJÁNDÉKOD AMI UTÁN HAZA TÉRSZ S HOGY FEL VÁGD A TORTÁD! MOST EGYÜTT FOGJUK VÁGNI! SZERETLEK APA! SZERETETTEL VÁRUNK HAZA!
Ez egy "kamion sofőr" élete!!!

Osszátok, hogy lássak az emberek nem csak játék vagy szorakozás a hivatásos sofőrők élete.. mert veszélyekel jár.. nekik van családjuk s HAZA VÁRJÁK ŐKET!
Nem egy alkatrész vagyunk a sok közül!!!

Hirdetés