Header Ads

Édesapám összeesett Kiskunhalas egyik utcáján, és senki nem segített rajta, Amit ez a fehér furgonos férfi tett, azt soha nem felejtem elLeesett az álla a minap két bajainak a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason. Szabó Richárd és társa a Kopolyai utcában autózva arra lett figyelmes, hogy egy férfi magatehetetlenül fekszik az út széli pocsolyában.

– Amint láttuk a mozdulatlan embert, megálltunk a furgonunkkal, hogy a segítségére siessünk. Egy 50 év feletti illető volt az. Egyből kihúztuk a vízből – elevenítette fel a történteket. – Nem nagyon volt magánál, nyögéseket hallottunk csak tőle, komoly fájdalmai lehettek. Azonnal értesítettük a mentőket, addig pedig, amíg ki nem ér­tek, természetesen ott maradtunk mellette.

Hirdetés

 Felháborító: rá se hederítettek a pocsolyában fekvő kiskunhalasi férfire
Richárdot megdöbbentette az emberek közönye, ugyanis a férfi szerinte már órák óta feküdhetett magatehetetlenül a mocsokban anélkül, hogy valaki is ráhederített volna.

– Autók tucatjai mentek el mellette, ebben biztos vagyok. Nem volt részeg, de ha még így is lett volna: hogy lehet egy embert csak úgy a sorsára hagyni? Állampolgári kötelességünk kellene, hogy legyen, hogy segítünk a másikon. Fáj a lelkem, és rendkívül csalódott vagyok, hogy ilyen embertelen világban élünk – fakadt ki Richárd, akinek annyit sikerült kiderítenie, hogy a férfit stabil állapotban szállították a kiskunhalasi kórházba. Ott a biztonság kedvéért megfigyelés céljából benntartották.
Keresem ezt a Richárd nevű tisztességes fiatalembert, mert amit tett azt szeretném neki megköszönni!
Hirdetés