Header Ads

Bernadett kómába esett szülés után..Amikor felébredt, meglepő dolgokat tapasztalt a túlvilágon


Az agyhártyagyulladás egy nagyon ritka formáját szenvedte el a harmincöt éves Bernadette Strange. A brit nő Elijah nevű kisfiával vajúdott, fájdalmai miatt epidurális érzéstelenítést kapott, amitől viszont komplikációk léptek fel nála. Miután megszülte a babát, rosszul lett, ezért orvosai mesterséges kómába helyezték. Bernadette pár nap múlva felkelt, viszont a fertőzés miatt amnézia alakult ki nála, minden emléke – még kisfia születése is – odalett.

Nem emlékezett a nevére és arra sem, hogy éppen hol van. Hiába mondták neki, hogy pár napja adott életet kisbabájának, ő ezt hevesen tagadta. Senki nem tudta, mikor nyeri vissza emlékeit. Tíz nap kezelés után férje bevitte hozzá a nagyobbik fiát, a kétéves Theot.Bernadett arról mesélt, hogy amíg kómában volt, egy teljesen más helyen élte az életét, mintha a mennyországban lett volna.


Hirdetés
A találkozás olyan erejű volt, hogy Bernadette távoli emlékei egyszerre visszajöttek. Férje ezután az újszülött gyermekük fényképét is megmutatta a nőnek.

– Úgy éreztem magam, mintha megnyertem volna a lottót. Hónapokkal a történtek után néha úgy érzem, elvesztegettem két hetet a kisfiam életéből, de vigasztal a tudat, hogy most már együtt vagyok vele – magyarázta Bernadette a Meningitis Now nevű agyhártyagyulladáson átesett embereken segítő szervezetnek.

Hirdetés