Header Ads

Vivien életét vesztette, amikor a volt párja féltékenységből a kislányuk előtt lelőtte.


A fiatal édesanya hiába magyarázta régi szerelmének, hogy új kapcsolata van és tőle már nem akar semmit. Norbert az éjszaka közepén tört rá a párra, majd azonnal tüzelt.

Kétségbeesett kiáltozásra riadtak fel vasárnap hajnalban a XVII. kerületi Újlak utcában lakók, majd lövéseket is hallottak. A fiatal nő az életé­ért könyörgött, mielőtt fejbe lőtték, mindezt végignézte két és fél éves kislánya is. A tettes ezután maga ellen fordította a fegyverét.

– Hallottam, hogy a lépcsőházban üvölt egy nő, könyörgött se­gítségért, a gyerekével együtt futott le, egy férfi meg utána – mondta lapunknak az áldozat egyik szomszédja.

Hirdetés

A 21 éves É. Vivienre régi szerelme, Cs. Norbert törte rá az ajtót éjfél körül. Nem mondott semmit, egyből tüzelt, a lány új barátját vette célba és végzett vele. Vivien pánikszerűen fogta a kislányát és menekülni kezdett. Három háztömbbel ar­rébb azonban a támadó utolérte, vitatkoztak, végül a nő fejébe is golyót eresztett. Aztán rádöbbent, mit tett, és maga ellen fordította a fegyverét. Nem halt meg egyből, úgy tudjuk, a mentőben vesztette el életét.

– A rendőrök ébresztettek az­zal, hogy mi történt a lányunkkal! Évek óta ismerték egymást ezzel az emberrel, de Vivi hiába mondta neki, hogy már nem akar tőle semmit, nem értette meg, az utóbbi időben állandóan zaklatta szegényt – mondta lapunknak T. Ibolya, Vivien édesanya.


Hirdetés
A szülők még délelőtt mentek el az Újlak utcai, második emeleti lakáshoz, ahol lányuk albérletben lakott két és fél éves kislányával, Laurával. Elhozták az unokájuk több holmiját, babakocsiját, közben szakadatlanul potyogtak a könnyeik. Sírva meséltek arról is, hogy a kislány édesapja Németországban dolgozik. Új barátjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg Vivien, de annyira friss volt még a kapcsolatuk, hogy a lány szülei sem ismerték a fiatalembert. A ve­zetéknevét sem tudják.

– Azt mondták az orvosok, hogy a lányunkat súlyos fejlövés érte, élet-halál között lebeg, kómában van. Nem tudjuk, hogy valaha felépülhet-e. Laura egyelőre a Heim Pál Gyerekkórházban van, megfigyelésre tartják bent – tette hozzá a nagymamája. Úgy tudjuk, hogy a kislány egyelőre nevelőszülőkhöz kerül, de a nagyszülei harcolni fognak azért, hogy ők nevelhessék fel.

Hirdetés