Header Ads

Újabb megrázó, szívszorító részletek derültek ki Novozánszki Fanni halálával kapcsolatban.


Abban az esetben, ha előkerül Fanni holtteste, az sem kizárható, hogy a szakértők megállapítják, hogy különös kegyetlenséggel oltották ki a fiatal lány életet, s akkor ezzel is meggyanúsítják a vádlottat, ami akár plusz börtönéveket is jelenthet számára.

Mint azt a Blikk elsőként megírta, Fanni a halála előtt pár nappal kivette minden pénzét, több millió forintot a bankból, hogy azt kölcsönadja a gyanúsítottnak. Ezért mehetett oda a férfi azon a november 20-i napon. A fiatal lány azonban meggondolhatta magát. Ebből arra lehet következtetni, hogy a gyanúsított nyereségvágyból követte el a gyilkosságot, igaz, eddig nem tett beismerő vallomást, sőt, a poligráfos vizsgálatot is megtagadta.


Hirdetés
Ezt a vizsgálatot csak a gyanúsított beleegyezésével lehet elvégezni, így joga van megtagadni. Több hírhedt magyar gyilkossági ügyben is a poligráfos vizsgálat hozott áttörést, illetve beismerő vallomást: így például a tárnoki és a százhalombattai gyilkosságok esetében. A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József lapunknak elárulta, hogy nem elég, hogy szerettei Fannit gyászolják, most attól félnek, hogy a fiatal lány szenvedett is a halálakor.

– Sajnos, attól tartunk, hogy valóban különös kegyetlenséggel ölte meg a gyanúsított Fannit. Ha már a pénz motiválta az elkövetőt, akkor szinte biztos, hogy ez a minősítés is valós. A nyereségvágy és a különös kegyetlenség szinte mindig együtt jár. A szülőknek azért különösen fájó ez, mert ha meghal a gyerekük, abba esetleg beletörődnek idővel. Fontos lenne viszont a tudat, hogy Fanni nem szenvedett, ám ez sajnos nem kizárható – nyilatkozta lapunknak a jogi képviselő. Ilyen esetekben a szenvedés foka adja a minősítést, tehát a különös kegyetlenség az átlagosnál nagyobb szenvedést jelent. Ilyen például, ha agyonvernek valakit, vagy adott esetben legalább 20-30 ütéssel vagy kés­szúrással oltják ki valakinek az életét. Fanni esetében egyelőre nem tudni, pontosan mi történt. Lapunk megkereste a gyanúsított ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert, hogy védencéről kérdezzük, ám nem kívánt nyilatkozni, ugyanis – ahogyan ő fogalmazott – még nem jött el az ideje.

Hirdetés