Header Ads

Pásztói rém: " Nem vettem észre, hogy terhes vagyok! " Ezt úgy mondta, hogy van 3 gyermeke..


Bilincssel a csuklóján, maga elé meredve, aztán zokogva várta a bíróság folyosóján a babagyilkossággal gyanúsított H. Mónika, hogy döntsenek előzetes letartóztatásáról. Ezt el is rendelték: a nő 30 napig biztosan rács mögött marad.

– Védencem vallomást tett a rendőrségen – kezdte dr. Pongó Erik, az asszony ügyvédje. – Elmondása szerint nem volt tisztában a terhességével: csak szilveszter este derült ki számára is, amikor beindult a szülés. Barátnője házától nem messze hozta világra a gyermeket, azonban ott magára hagyta. Nem ismeri el, hogy feldarabolta volna az újszülött csecsemőt – magyarázta.

Hirdetés

Senki, még Mónika párja, János se vett észre semmi olyat a nőn, ami arra utalt volna, hogy várandós lenne. Sőt, a férfi szerint a nő még azon hír hallatán, hogy egy kisbaba fejére bukkantak, sem rezzent úgy össze, mintha bűnös volna.

– Amikor mesélték, hogy a város másik felében megtalálták egy kisbaba fejét, Mónika kikelt magából: szitkozódott, hogy lehet valaki ilyesmire képes! Semmi jele nem volt, egy gyanús grimasz vagy mozdulat, hogy neki ehhez köze lehet – mesélte a férfi, aki még mindig nem tudja felfogni, mivel vádolják szerelmét.

Jelenleg az apa három gyermekükről igyekszik gondoskodni, és segíteni a kicsiknek átvészelni ezt a nehéz időszakot.

Mint korábban megírtuk, a hét elején horrorisztikus bűnesetre derült fény a csöndes Nógrád megyei kisvárosban. A Nyikom utca szelektív hulladékgyűjtői közelében egy levágott babafejet találtak járókelők. A torzót egy kutya a szájában hurcolta a környéken.

Hirdetés