Header Ads

Hazamehet a Fanny halálát okozo fiatalember a bíróságról! Így vitték a bíróság elé, és így engedték haza

Hétfőn, kora délután döntött a bíróság a második rákoskeresztúri gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásának ügyében.

Mint ismert, Rákoskeresztúron, az Újlak utcában az elmúlt időszakban két gyilkosság is történt: első alkalommal egy féltékeny férfi lőfegyverrel rendezett mészárlást, néhány napra rá pedig egy 17 éves fiú, W. Dávid késsel ölte meg volt szerelmét, aki szakított vele előzőleg.

A fiút most bilincsben vitték a bíróságra, ahol döntöttek előzetes letartóztatásának ügyéről. Gyilkossági ügyben rendkívül ritka döntés született: nem helyezték előztes letartóztatásba, hanem mindössze házi őrizetét rendelték el, azaz otthon kell maradnia, amíg a bíróság másképp nem dönt esetleg az ügyében az eljárás ideje alatt!


Hirdetés
Mint a Blikk megírta, hónapokig azzal fenyegette volt barátja S. Fannyt (†19), hogy öngyilkos lesz, ha nem békülnek ki és kezdik újra a kapcsolatukat. A fiatal lány ennek ellenére kitartott döntése mellett, és szakított W. Dáviddal (17). A tini ezt nem tudta elviselni, péntek este brutális kegyetlenséggel megölte Fannyt, akit a világon a legjobban szeretett. Fannyt a lépcsőházban ölte meg volt barátja, a hatodik és a hetedik emelet közötti fordulóban. Úgy tudjuk, W. Dávid a sötétben meglapulva várta, hogy a lány hazaérjen hetedik emeleti lakásukhoz, amelyben édesanyjával és nevelőapjával élt együtt. A szülők nem voltak otthon.


Hirdetés


Hirdetés