Header Ads

Halálra fagyott egy hajléktalan Debrecenben.borzasztó mit tettek vele


A Bors számolt be arról, hogy Debrecenben a járőrök egy 50 éves hajléktalan férfit találtak, akit hiába vittek kórházba, ott később elhunyt. Mint később kiderült, a mindenki által csak Imre néven emlegetett áldozatot egy másik hajléktalan, R. László (46) kegyetlenül megkínozta.

A gyanúsított „háziúrként” viselkedett a többi hajléktalannal, akiket jogtalanul fogadott be egy lakatlan házba. A férfi rendszerint bántalmazta a nála gyengébbeket, a pénzüket pedig begyűjtötte, miután arra kényszerítette őket, hogy az utcán kolduljanak. Hamza József alezredes elmondta: Imrét egy hónapja rabszolgaként tartotta bántalmazója, aki úgy bánt az áldozattal, mint egy kutyával.


Hirdetés
A tragikus estén a férfi amiatt lett dühös, mert Imre nem szedett össze elég pénzt neki, így azt parancsolta neki, hogy hason csúszva másszon elé, illetve vezényszavakkal utasította őt, hogy üljön le, vagy épp álljon fel.

A rettenetes zsarnokként uralkodó László Imrét tette felelőssé azért is, hogy hideg van a lakásban, így egy vascsővel felfegyverkezve összeverte a férfit, akinek meggyújtotta a haját, majd ecetet öntött az arcába, végül pedig vízzel is leöntötte.

Az áldozat szenvedései itt még nem értek véget, ugyanis László elkobozta tőle a ruháját, hogy azzal fűtsön be, majd arra utasította, hogy a betonon éjszakázzon. László végül a kertbe húzta ki a szerencsétlen hajléktalant, akire később a rendőrök találtak rá.

Hirdetés