Header Ads

Félelmetes részlet derült ki VV Fannival kapcsolatban.


Újabb részetekre derült fény VV Fanni megölésével kapcsolatban. Feltételezett gyilkosa egy régi ismerősétől bérelt autóval szállította a lány élettelen testét. A véres autót a gyilkosság másnapján visszavitte, s azt hazudta, hogy a vér egy elütött vadtól származik.

Mint korábban beszámoltunk róla, Novozánszki Fanni megölésével B. Lászlót gyanúsítják, aki szörnyű tette napján autót bérelt. A Ripost információja szerint B. László az autót egy régi ismerősétől bérelte. Fanni holttestét ennek a járműnek a hátsó ülésére, majd a csomagtartóba helyezte. B. László ezután Siófokra autózott, ahol átöltözött, majd Dunaújváros felé vette az irányt. A férfi a járművet másnap már vissza is vitte a budapesti szalonba. Addigra a holttestet elrejtette, a vérfoltokat pedig megpróbálta kitisztítani.


Hirdetés
Míg a lány holttestét úgy elrejtette, hogy máig nem találják, a férfi a vérfoltokkal már nem volt ilyen szerencsés. Minden igyekezete ellenére barátja hamar észrevette, hogy a jármű véres volt. Ezért B. László azt hazudta, hogy a vér egy vadé, amit elütött, s aminek a tetemét a csomagtartóba tette.

Történetét azonban nem vette be régi ismerőse, így inkább tájékoztatta a rendőrséget. Ez volt az egyik kulcsa annak, hogy B. Lászlót nem sokkal később letartóztathatták.

VV Fanni tavaly november 20-án tűnt el. November végére pedig már az is kiderült, hogy a fiatal lányt nagy valószínűséggel megölték. A gyilkosság kapcsán B. Lászlót vették őrizetbe.

Hirdetés