Header Ads

Eltemették Nikit, a 3-as ikrek édesanyját.Tamás zokogva nyilatkozott a szertartás után


Összetörve, zokogva állt Fábián Tamás szeretett felesége Fábián-Hüse Nikolett sírjánál.

Tegnap 10 órára hatalmas tömeg érkezett a szülőágyon elhunyt édesanya temetésére és kísérte őt utolsó útjára a hajdúszoboszlói temetőben. A család, barátok, ismerősök és a kollégák mellett, rengetegen nyilvánították ki részvétüket. Láthatóan elképzelhetetlen fájdalommal fogadta a család az együttérző szavakat.

Az özvegy Fábián Tamás, szerelme képét szorongatva, hangos zokogással búcsúzott kedvesétől, Nikitől. Nikolett szülei egymásba kapaszkodva, láthatóan hatalmas fájdalommal állták végig a szertartást.

"Nagyon sokan azt mondják, hogy a temetés után könnyebb lesz, de egyelőre csak azt érzem, hogy napról napra fájdalmasabb és rosszabb lesz Niki nélkül" - mondta hatalmas zokogás közepette Tamás, aki láthatóan még képtelen felfogni, hogy mi is történik szerelmével.

Hirdetés

"Már most az jár a fejében, hogy mi lesz akkor, ha megkérdezik a gyerekek, hogy hol van az anyukájuk, a szívem szakad meg...drága Istenem" - tette hozzá Tamás, aki azt is elmondta, hogy néhányan megvetik őt, mert nem jár talpig feketében. "Kaptam olyan ajánlatot is, hogy örökbe fogadják a hármasikreket!" - erőteljes zokogásba tört ki ismét Tamás.

A családért az egész ország példátlanul fogott össze a családért és 45 millió forint gyűlt össze. A temetés költségeit a hajdúszoboszlói önkormányzat magára vállalta.

Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket, az élet olykor nagyon igazságtalan! Küldjünk Tamásnak sok-sok támogató gondolatot, nagy szüksége van rá! OSSZÁTOK!

forrás

Hirdetés