Header Ads

Egy NAV-os a legaljasabb módon tette tönkre a 73 éves nagymamát, aki paprikát árult a piacon


Újabb csodálatos esetről kapott hírt szerkesztőségünk! Kis hazánk ismét bizonyította, hogy van még lejjebb is...

A reggeli piac végeztével az idős néni már összecsomagolta áruját és indult volna hazafele gyalogosan, amikor egy hölgy rohant oda hozzá és kérte, hogy adjon neki egy hagymát, mert azt elfelejtett venni. A jószívű néni mit sem sejtve adott egy darabot neki, mire a nő megkérdezte, hogy mennyit fizet ezért?

“Ugyan már, semmivel nem tartozik lelkem.” - nem akart az idős néni pénzt kérni érte, de a hölgy erősködött hogy márpedig ő ingyen nem fogadja el.


Hirdetés
“Rendben akkor adjon 50Ft-ot!” - felelte a néni amit a nő azonnal oda is adott, majd abban a pillanatban előkapta NAV igazolványát és bejelentette neki, hogy ez egy ellenőrzés volt próbavásárlással és mivel nem adott nyugtát, ezért kénytelen lesz megbírságolni és jegyzőkönyvet felvenni.  Mint aztán kiderült 300.000 Forintra bírságolta az Adóhatóság a szerencsétlenül járt ‘adócsaló’ nénit.

Szerény véleményem szerint igen szomorú és szánalmas, hogy egy ellenőrzésre jogosult revizor ilyen megtévesztő magatartást tanúsít. Segítségre szorulónak mutatja magát, majd egy segítőkész mit sem sejtő embert csőbe húz.

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy Önök mit gondolnak erről az esetről?! Írják meg kommentben, hogy mit tettek volna az idős néni helyében, akit ilyen aljas módon megtévesztettek és kihasználták a jószívűségét!

Hirdetés
Forrás