Burkus Vanessza rokkantnyugdíjas lett, 20 éves mindössze.


Csodával határos módon Burkus Vanessza már szegedi otthonában lábadozik. Ő az a fiatal lány, aki tavaly júliusban tragikus balesetet szenvedett Bulgáriában, s életéért sokáig küzdöttek az orvosok. Családja élete végérvényesen megváltozott, de próbálnak nem összetörni, és mindenben segíteni Vanesszát, hogy újra a régi lehessen.


Vanesszát a történtek nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is megtörték. Rendszeresen gyógytornászhoz jár, és abban reménykedik, memóriája és teste egyszer majd újra a régi lehet. Orvosai erre nem látnak esélyt, sőt, szerintük már az is csoda, hogy Vanessza ennyire rendbejött – írja a Story.


Hirdetés
„Néha mérges vagyok magamra, amiért nem emlékszem, pedig mindennél jobban szeretném visszakapni a múltamat. Az segít, hogy az öcsémmel gyakran megküzdök a memóriajátékban. Igaz, még nem tudom őt legyőzni, de tudom, eljön majd az a nap is” – bizakodott Vanessza, akinek balesete annyira felkavarta az öccsét, hogy idén mégsem kezdte meg az iskolát, így újra oviba jár.

Habár nemrég hagyták jóvá a húszéves lány rokkantnyugdíjazását, ő még mindig dédelgeti régi álmát, hogy egyszer majd óvónő lehet. Ám jelenleg még őt kell istápolni, hiszen egyedül az utcára sem mehet ki, mivel folyton elfelejti, mit jelent a piros lámpa.

A lány mellett rokonsága és barátai is teljes mellszélességgel kiállnak. Vanesszának sok erőt adnak a gyógyuláshoz, ám édesapja szerint ez mégsem elég, sürgősen pszichológushoz kell vinni. A lánynak a baleset utáni felépülése mellett meg kellett küzdenie azzal is, hogy barátja SMS-ben szakított vele.

A család minden erőfeszítést megtesz, s bízik az újabb csodában.

Hirdetés

Ezeket láttad már