Header Ads

Borzasztó: A kórházban örök álomra szenderült Vivien,a Rákoskeresztúron történt lövés áldozata. A 2 éves lánya árván maradt


Borzalmas hírt kaptak a vasárnap hajnalban, Rákoskeresztúron fegyverrel életveszélyesen megsebesített Vivien szülei.


A fiatal lány édesanyja a Blikk kérdésére elmondta: Vivien a kórházban elhunyt. Jelenleg az unokájuk, a kétéves kislány elhelyezésével kapcsolatos tennivalókat intézik a gyámügynél.

Mint a Blikk megírta, vasárnap hajnalban Cs. Norbert (26) behatolt egykori szerelme, Vivien (†21) új párjának lakásába, s ott lelőtte a férfit, majd a lányt kirángatta az utcára és rálőtt. Ezután maga ellen fordította a fegyvert. A lövöldöző a kórházba szállítása után meghalt. A Vivien életveszélyes sérüléssel került kórházba. Azonban, mint a legfrissebb fejlemények mutatják, nem sikerült megmenteni az életét.

Hirdetés

Kiderült, hogy a gyilkos éveken át képtelen volt feldolgozni, hogy egykori barátnője, Vivien új szerelemre lelt, emiatt rendezhetett hidegvérű mészárlást Cs. Norbert a XVII. kerületi Újlak utcában vasárnap éjszaka. A szerelemtől fékevesztett férfi a napokban tudta meg, hogy a lány végleg túllépett korábbi kapcsolatukon, és új életet kezdett egy munkatársával, Dániellel (†22).

Itt olvashat a borzalmas családi dráma részleteiről.

A mészárlást végig nézte Vivien kétéves kislánya. A gyermek apja egyébként egy harmadik férfi, ő úgy tudjuk, külföldön él.

Hirdetés