Header Ads

A porig aláztak egy Mentős férfit Laár András miatt. Ez magyarország..


Kedves barátaim, ismerőseim, honfitársaim és Laár András! Sokat vacilláltam azon, az elmúlt napok eseményeit megírjam-e nektek...
Ami tegnap történt velem, senkinek nem kívánom.
A történet röviden annyi, hogy december 20-án a délutáni órákban egy számomra ismeretlen férfitől vásároltam egy Aar típusú akusztikusgitár erősítőt. Ez az erősítő boltban közel 460.000 Ft. A fiatalember kétszázezer forintér árulta mivel karácsony van, és nagyon meg volt szorulva. Kicsit elaludtam, majd 150 ezerért megvásároltam.

Hirdetés
Két nap elteltével egy barátom azzal hív fel telefonon, hogy Laár András Facebook oldalán egy ugyanilyen típusú erősítőt keresnek, mivel Laár úr autóját feltörték.
Azt hittem, hogy ilyen véletlen nincsen, hogy pont akkor veszek egy ilyen gépet, mikor az autóját feltörik. Ezért azt gondoltam, hogy ez biztos az övé.

December 24-én fel is vettem a kapcsolatot Laár András menedzserével. Nevemen bemutatkoztam neki és szám kijelzéssel hívtam fel. Elmondtam neki a történetem, megköszönte, hogy jelentkeztem. Továbbá abban maradtunk, hogy ünnepek után felveszik velem a kapcsolatot.
December 27-én meg is történt. Maga Laár Andrással több telefonbeszélgetést is lefolytattunk. Laár András megadott 5 gyári számot stimmel-e az én gépemmel. Sajnos az ő birtokában lévő sorozatszámok egyike sem stimmel az én gépemmel. Ennek ellenére gondoltam, hogy ennyire nagy véletlenek nincsenek, szívesen megmutatom neki, hátha felismerés, és mégis az övé.
Éppen ezért december 28 án délután két órára megbeszéltünk egy találkozót, hogy megnézze az erősítőmet.
Mivel a találkozó előtt én dolgoztam, ezért mentőruhába jelentem meg a helyszínen.
Laár és egy fiatal srác jelent meg. Mint utólag kiderítése, az a fiatal srác egy civil ruhás nyomozó volt. Az erősítőt elővettem, bemutattam Andrásnak. Sorozatszámok ismételten nem stimmeltek. Ennek ellenére az ajtón több rendőr berontott, bilincsbe verték, majd közölték velem, hogy autófeltörés, lopás, orrgazdaság miatt előállítanak!!
Délután 2:20 kor, hozzáteszem hogy még mindig mentős ruhában a rendőrség gépjárművében ültem úton a kapitányságra. És mindig értetlen volt, hogy mit is keresek ott, miközben nem vagyok bűnöző, nem csináltam semmi rosszat, csupán csak jót akartam, hogy egy honfitársa, akitől elloptak valamit, visszakaphassa..

14:45 A kapitányságra előállítottak, vizsgálati őrizetbe vettek. Hozzáteszem, életem legrosszabb pillanata volt, megalázva éreztem magam..
Egészen 18:20 ig őrizetben tartottak!

Hirdetés
Kihallgatása után a nyomozók sűrű elnézést kérve szabadlábra engedtek. A dolog pikantériája még annyi, hogy az akusztikus erősítő maradt, a zuglói kapitányság lefoglalta. Azzal indokolták, hogy biztos a gyári számot manipuláltam, ezért törvényszéki szakértőhöz küldik.
Természetesen a sorszámhoz sem én, sem más nem nyúlt hozzá!!
Kapitányság nyomozói kissé szégyellve magukat közölték velem, hogy elnézést kérnek még egyszer, és az erősítőt biztos hogy vissza fogom kapni.
Én levontam mindezekből a következtetést és a tanulságot. Ha segíteni akarsz, téged harcolnak meg, bilincsbe vernek mások előtt, fogdába tesznek, mindezt úgy, hogy a két sorozatszám teljesen más.
Kérlek titeket, történetemet osszátok meg minél többen.
Hamarosan feltöltök képeket is a foglalási papírral és arról, hogy őrizetben voltam.
Előre is köszönöm azoknak, akik velem voltak!
Külön köszönet Laár Andrásnak!

Köszönettel: Király Edvard

Hirdetés