Szinetár Dóra lefotózta a babája arcát erre egy idős nyugdíjas nő kiosztotta hogy miért tartotta meg. Dóra válaszát 12 ezren kedvelték!

Úgy látszik az emberi butaság nem ismer határokat. Egy idős nyugdíjas nő, aki valószínűleg először látta Szinetár Dóra gyermekét, azonnal éles kritikát fogalmazott meg, és megpróbálta meggyőzni a saját igazáról, ami szerint helytelenül döntött, hogy megtartotta.

A néni kommentjét nem fogjuk szó szerint idézni, mert bántó, de arról szólt, hogy a néni szerint az ilyen beteg gyermekekkel csak a baj van, és később nagyon bajos lesz majd amikor nem tud dolgozni tőle, vagy nem tudja élni az életét, akkor lesz igazán nagy baj.

Dóra nagyon jól kezelte a helyzetet, és nem foglalkozott vele, de a druszája, kovács Dóra nem így tett. Egy hölgy állt ki Szinetár Dóra mellett, és nagyon sokan kedvelték a hozzá szólását.

Kovács Dóra:

Hirdetés

Tisztelt idős néni, a korát tisztelem, Önt nem tudom! Milyen jogon jön ahhoz, hogy maga ilyen hangnemben írjon egy ártatlan kisbabáról? A szülei jól döntöttek! Megérdemli az életet! Semmivel nem ér ő kevesebbet, mint más! Ez egy olyan "betegség" amit a mai modern tudomány már fejlesztésekkel, és sok foglalkozással enyhíteni tud. Dóra mindent meg fog tenni azért, hogy fejlessze a gyermekét, és én úgy érzem, hogy egy sikeres férfi lesz belőle. De tudja mit, kívánom, hogy maga is megélje, és lássa, hogy az előítélete nagyon nem volt szép dolog!

A csodálatos édes tüneményes kisbaba :Hirdetés

Ezeket láttad már