Nincs több remény. Beazonosították, és Bencét találták meg a Tiszában

Mint megírtuk, a karácsony előtt két nappal eltűnt, 17 éves, szolnoki J. Bence után kutatók egy holttestet találtak szerdán, a Tiszában.

Kora délutánra bizonyossá vált: az eltűnt J. Bence teste az.

Hirdetés

A Blikk információi szerint az árterületen, egy jelenleg víz alatt álló részen találták meg a holttestet. Először a táskáját vették észre a sekély vízben. A haláleset okát vizsgálják.

Mint megírtuk, egész Szolnok összefogott, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt gimnazista fiút, J. Bencét megtalálják. A 17 éves fiatal barátai járják a várost, hívogatják a kórházakat, a rendőrség kutyás keresőket vetett be, hogy megtalálják a fiút, akinek a Tisza-parton veszett nyoma. A keresés közben került elő a holttest. A Tisza partján, ahol a testet megtalálták, a polgárőrök, keresőcsapatok, és a hatóságok munkatársai mellett a fiú barátai is ott voltak, korábban velük bulizott együtt, mielőtt eltűnt.

Hirdetés


Bence december ­22-éig­ boldogan élte a tizenévesek mindennapjait. A szolnoki Verseghy gimnáziumban­ tanult, kiterjedt baráti köre volt. Senki nem gondolta volna, hogy bármi baja esik, épp karácsony előtt két nappal. Aznap bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak­ haza a Tisza-parti klubból. egy barátja látta utoljára, amint a fiú a Tisza hídja felé ballagott, egyedül.

Úgy tudni, a testet egy olyan területen találták meg, ami alacsonyabb vízállásnál egyébként nincs víz alatt, most azonban azt a részt is elöntötte a Tisza.

A rendőrség visszavonta a fiú nyilvános, eltűnés miatti körözését is.

Hirdetés

Ezeket láttad már