Megtalálták az eltűnt Bencét. Sajnos már nincs életben, Nyugodjék Békében!


Szerda reggel tovább folytatódott a keresés Szolnokon, a Tisza ártéri területén. Sajnos a 17 éves fiút holtan találták.


December 22-én egy buli után nem tért haza a tiszavárkonyi Járomi Bence. Barátaival együtt indultak el, de Bence lemaradt. Utána indultak, hogy megkeressék, de nem találták meg este. Telefonját nem vette fel, és a közösségi média egyik csatornáját sem használta azóta.


A fiút az ünnepek körül is kereste három mentőkutyás csoport, az Életjel Mentőcsoport, a Pannon SAR Team egyik tagja, és a Kutyákkal az Életért Alapítvány egyik tagja.

Hirdetés

A 17 éves fiút napok óta keresik, édesapja szervezte a keresést. A kommentekben egyre többen jelezték, hogy segítenek megtalálni őt, és szerda reggelre közel százan jelentek meg az eltűnése helyszínén, a felhívást pedig ezren osztották meg.

A fiú édesapja közösségi média profiljának posztjához egy kommentelő azt írja, megtalálták a táskáját és a kabátját.

Később meg nem erősített forrásból úgy értesült lapunk, hogy a fiút holtan találták meg a "száz lábú hídnál", holttestét a vízből emelték ki. Egy másik kommentelő, aki kutyákkal, önkéntesen kereste a fiút, azt írta, kutyájával csúszásnyomokat találtak a parton, de akkor még nem gondolták volna, hogy ez a fiútól származhatott volna.

Hirdetés
forrás: szolnokonline.hu

Ezeket láttad már