Hatalmas vagyont hagyott hátra az elhunyt Fanni. Pontosan ekkora összeget.Egyre megdöbbentőbb dolgok derülnek ki az egykori valósághős halálával kapcsolatban.

VV Fanni holttestét már több, mint egy hónapja keresi a rendőrség, és bár az előzetesben lévő gyanúsított hallgat, Fanni ismerősei egyre beszédesebbek. A lány egyik, szintén a Marina Parton dolgozó ismerőse most azt állítja a Ripostnak: a Fanni ki akart szállni, ezért elég nagy megtakarításai voltak.


Hirdetés
"Fanni olyan lány volt, aki mindenkinek szívesen segített, akár egy jó szóval, akár pénzzel, ha arról volt szó. Szerette a szép dolgokat és nem is sajnálta rájuk a lóvét, de tudott spórolni is. Rengeteg pénzt keresett, hiszen az ismertsége jól jött ebben az iparban. Az ő helyzetében egy óráért harmincezret is elkérhetett, és akkor még nem beszéltünk az extrákról. Milliókat tett félre egy jobb életre, és remélem, hogy mégsem az történt vele, amit mondanak, csak egyszerűen kiszállt és valahol külföldön kezdett új életet" - mesélte a lapnak az ismerős, aki azt is hozzátette: egy átlagos napon 4 férfi is megfordult Fanninál, ami így minimum napi 120 ezer forintot jelent.

Hirdetés

Ezeket láttad már