Baukó Éva kitálalt, és súlyos vádakkal illeti Alekoszt


Az nem új­don­ság, hogy Baukó Éva és Nagy Ale­kosz néha össze­rúg­ják a port, de most úgy tűnik, sok­kal na­gyobb a baj.

Alekosz Facebook-oldalán tette közzé véleményét, szerinte Éva egynapi gázsiért, 50 ezer forintért eladta a barátságukat, miután egy epizód erejéig nélküle forgatna a TV2 műsorában. Éva ezt másként látja. Szerinte egykori barátja csak félti a pozícióját, ezért szidja.

"Együtt forgattunk volna Alekosszal, de lemondták a forgatási helyszínt, így változott a terv. Az Édes Élet stábja úgy gondolta, most, hogy két év után lett egy párom, jó lenne, ha ő is szerepelne velünk a műsorban. "

Erről értesítették Alekot is, én is felhívtam, de nem volt hajlandó a megváltozott helyzetet elfogadni és közölte, hogy nem vesz részt a forgatáson

– osztotta meg az ügy részleteit Éva, majd folytatta.

Hirdetés

"Később felhívott, hogy megtudja, én vállalom-e nélküle a forgatást. A válaszom igen volt, hiszen nincs abban semmi különös, hogy mellékszereplők is vannak a műsorban"

– értetlenkedett a szőkeség, aki kikéri magának, hogy egykori villatársa nyilvánosan turkál a pénztárcájában.

"Nem értem, hogyan merte közszemlére tenni a gázsimat, ilyesmiről nem beszélünk, és a szerződésünk is kiköti ezt. Amúgy azt hiszem, hogy Alek féltékeny rám, vagy csak birtokolni akar. Alekosz gőgös, önfejű és önimádó” – zárta Baukó Éva. - ripost.hu

Hirdetés

Ezeket láttad már