Sarka Kata remek bosszúlt állt a 75 ezer forintos gyerek tartásért Hajdú Péteren. Tapsot neki!


Hajdú Péter és Sarka Kata titokban megjelentek békítő tárgyalásukon, ahol kijelentették, nem békülnek, mindenféleképpen el akarnak válni. Ezzel megtették az első lépést afelé, hogy végleg elköszönhessenek egymástól.

Hajdú Péter és Sarka Kata harmadjára megjelent a válási procedúrájuk első lépésén, a kötelező békítő tárgyaláson - tudta meg a Story. A válást eddig kétszer indították meg, de mindkétszer abbamaradt.

A magazinnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú elmondta, hogy látta őket, ahogy ügyvédjeikkel elsétáltak mellette a bíróságon múlt kedden. „Tanúskodni hívtak be egy ügyben a Budaörsi Járásbíróságra, s miközben a folyosón várakoztam, elsétált mellettem Sarka Kata az ügyvédjével, majd nem sokkal később Hajdú Péter is a sajátjával. Nem jött rajtuk kívül senki más, csak ők négyen. Amikor bementek a tárgyalóterembe, odasiettem az ajtó elé, és láttam a kiírást: a békítő tárgyalásuk zajlik éppen.” A Story kereste a feleket, de egyikük sem nyilatkozott.
loading...

A magazin emlékeztet, hogy a házaspárnak jogilag 90 napja van, hogy újabb keresetet adjon be a bíróságra. Azt követően pedig már egyetlen tárgyalás után elválhatnak.

A Story úgy tudja, hogy a felek már több téren megegyeztek egymással. Két gyermekük, Noncsi és Dávid az édesanyjuknál marad, de Péter bármikor láthatja őket. A részükre Péter havi 75-75 ezer forint gyermektartást fizet, de ennek összege változhat. A vagyonmegosztás még kérdéses, de a magazin úgy tudja, hogy Kata a házasságuk alatt felhalmozott milliárdos vagyon felére igény tart, mivel a házasság előtti szerződésüket nem tartja érvényesnek.
loading...

Ezeket láttad már