Header Ads

A pofátlan 13 éves fiának írt egy levelet a bosszankodó édesanya. Zseniális ez a nő!

“Már elég nagy vagyok ahhoz, hogy saját magam döntsek.” vagy “Már saját pénzem van.” Ez az a két kifejezés, amit a legtöbbször hallanak a szülők tini gyermekük szájából. Egyszer az egyik édesanyának elege lett fia beképzelt viselkedéséből és úgy döntött, megleckézteti őt.


A 13 éves Aron Havishamnak volt egy Youtube csatornája és még 2016-ben ez elkezdett pénzt hozni a konyhára. De a siker nagyon is a fejébe szállt a fiúnak.

A gyerekét egyedül nevelő anyuka szerint fia nem foglalkozott az iskolai dolgaival, merész volt, úgy csinált, mint akinek semmi vesztenivalója sincs. Meg volt győződve arról, hogy meg tud élni a Youtube csatornával keresett pénzből...

Az édesanyának egy napon elfogyott a türelme és írt egy levelet a fiának, hogy szálljon le a földre.

Ezzel a levéllel azt akarta neki megtanítani, milyen értékes az, hogy szülei házában lakhat, ez a levél véletlenül felkerült a Facebook-ra és azóta több ezrek olvashatták.

"Kedves Áron!

Mivel úgy tűnik elfelejtetted, hogy csak 13 éves vagy, én pedig az anyád vagyok és nem akarod, hogy ellenőrizzelek – úgy gondolom kellene tanulnod valamit az önállósággal kapcsolatban.


Most, hogy az arcomba vágod, hogy már saját fizetésed van, nyugodtan kifizetheted azokat a dolgokat, amit eddig én álltam. Tehát, ha szeretnél számítógépet és lámpát használni, vagy internet hozzáférés kell, akkor ezt neked kell kifizetned.

Lakásbérlés: 50000 Ft

Villanyáram: 8000 Ft

Internet: 7000 Ft

Ennivaló: 20000 Ft

Kérlek, vidd ki a szemetet minden héten hétfőn, szerdán és pénteken, és ezeken a napokon porszívózz is ki. Minden héten ki kell takarítanod a fürdőszobádat, főznöd kell magadra és pakolj el magad után. Ha ezt nekem kell megcsinálni, felszámolok neked naponta 5000 Ft takarítási költséget.

Ha úgy gondolod, inkább megint a gyerekem leszel és nem a lakótársam, akkor megbeszélhetjük a feltételeket. Szeretettel, Anya"

Mi a véleményetek az édesanya leveléről? Zseniális vagy semmi értelme? Kérjük Oszd meg Te is véleményed a Facebook-on-írja a tudasfaja