Header Ads

10 alkalom, amikor állatok először csináltak valamit életükben. A reakciójuk mindent visz :D


Az állatok életében is eljön mindenből az első alkalom, úgy mint az első kisbaba, az első tömegközlekedés, az első hó.. Szívet melengető a kis drágaságok rekaciója, és ezt sikerült is egy remek fotósnak megörökítenie. Garantált a mosoly, és a jó kedv a bejegyzés olvasása közben :)


Ez a nagyfiú életében először találkozik kölyök macskákkal
A huskym most lát először kengurutAz én kis macsekom életében először találkozott nagy hóval . A reakciója ennyi volt :Vettem egy új porszívót, és bekapcsoltam. A macskáim így reagáltak :D Elfelejtettünk szólni a macskánknak, hogy gyerekünk születik. Azt gondolom, hogy az arckifejezése elárul mindent. Egy szobacica először érzi a friss levegőt, amint belekap a kis bundájába Még soha nem látott ezelőtt Karácsonyfát fényekkel.Az első hó..El kellet mennünk egy közeli helyre, és a metrót választottam utazási eszközünknek. Nem volt túl boldog a kutyám .
A kutyánk 70 kilós, és ma hazahoztuk a kislányunkat.  A reakciójától könnybe lábadt a szememAblakon keresztül látta meg a havazást a macskám. Nem tűnik úgy, mint aki azonnal ki akarna menni.