2 éve nem keresi saját kislányát Damu és gyerektartást sem fizetGyerektartást sem fizet a színész.

A nemrég öngyilkosságot megkísérlő Damu Roland kislányát, a 3 éves Maját egykori sógornője neveli születése óta, de ő hiába várja a jogerősen megítélt gyerektartást, az újra szerelmes színész nem fizet. Sőt csaknem két éve nem is találkozott az óvodássá cseperedett kislánnyal – írja a Blikk.


Maját az édesanyja, Edina is ritkán látogatja. Őt alkoholproblémája miatt alkalmatlannak találta a hatóság a nevelésére. Katalin és Ica néni, a színész sógornője és anyósa neveli a kislányt születésétől fogva, a kisgyerek már nem is emlékszik az apjára. „Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, (…) a tavasszal jogerősen megítélt 240 ezer forintos visszamenőleges és a havi negyvenezer forint gyerektartást sem fizeti” – panaszolta a rokkantnyugdíjas Kati.


„Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, előfordul, hogy inkább a gyógyszereimet nem váltom ki, de Maja különóráit befizetjük” – vallotta be Ica néni, aki abban bízik, hogy ha Damunak újra beindul a karrierje, gyerektartásra is telik belőle.
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.