Vegyszert itatott a magyar idősek otthonban az egyik lakóval, az ápoló, belehalt a néniHorror a magyar idősek otthonában: meghalt a lakó, miután az ápoló mosdató folyadékot kortyoltatott vele

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt állítanak a Békési Járásbíróság elé csütörtökön két ápolót, akik miatt tavaly meghalt egy ember egy idősek otthonában.

A másodrendű vádlott 2018. április 18-án az otthon egyik lakóját éppen mosdatta. Ekkor a tisztálkodószert, ami egy felcímkézetlen flakonban volt benne, a sértett éjjeliszekrényére tette a többi üdítős palack mellé.


Miután az ápoló elhagyta a szobát, egy másik elkezdte megetetni az idős embert. Ennek során az éjjeliszekrényről felvette a mosdató folyadékot tartalmazó flakont, és egy-két kortyot megitatott vele. A lakó rosszul lett, és a kórházba szállítását követően meghalt.

A bíróság előkészítő ülést tart, amelyen a vádiratot ismertetik.
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.