Tüdővizsgálaton derült ki Judy halálos betegsége..a kislánya mentheti meg az életétEddig csak nagyon kevesen tudták, hogy a népszerű énekesnő, Judy és testvére öröklött betegségben szenved, ami miatt bármikor veszélybe kerülhet az életük, ugyanis gyenge szövetű a tüdejük. S ha mindez nem lenne elég, Judynak korábbi autóbalesetében a bordája átszúrta a tüdejét. Szerencsére azóta nem súlyosbodott betegsége, mégis nagyon kell vigyáznia magára. Maja születésekor az egész család biztonsága érdekében is levették a kislány köldökzsinórvérét - írja a hot! magazin.

Az énekesnő már felnőtt volt, amikor megtudta, milyen fejlődési rendellenességgel született. „Nálam egy tüdőszűrés alkalmával diagnosztizálták a betegséget. Foltot találtak a tüdőmön, és ez minden egyes alkalommal így van - magyarázza Judy a magazinnak. – Tulajdonképpen nálam a baleset után vették észre, hogy gyenge szövetű a tüdőm.


Sajnos a testvérem, Tibor is ezzel a betegséggel küzd - folytatja Judy, és azt is elárulta, zenész testvérének már kétszer el kellett távolítani egy-egy tüdőlebenyét, korábban egyszer már rosszul lett a színpadon. – Akár a légnyomás hirtelen változásakor is bekövetkezhet a baj, szóval a repülés is igen veszélyes számunkra – mondja Judy, aki mára megtanult együtt élni ezzel a tudattal, és amikor kislánya Maja megszületett, többek között azért is döntött gyermeke köldökzsinórvérének levetetése mellett, hogy ne csak Maja, de az egész család biztonságban legyen. – Körülbelül nyolcvan súlyos betegség esetén lehet életmentő segítség a család bármelyik számára az őssejt.
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.