Szörnyű, holtan került elő a Dunából Tibor, 5 éves kisfia maradt félárvánEgyre rejtélyesebb körülmények derülnek ki a soproni családapa, Szedenics Tibor eltűnésével kapcsolatban. A férfi orvoshoz indult, azonban a doktorhoz sosem érkezett meg, a holttestét tegnap találták meg Ausztriában, a Dunában.

A családapának november 8-án veszett nyoma, a kocsiját és összes holmiját a bécsi, A23-as autópálya mellett találták meg. Az ügyben több gyanús körülmény is felmerült.

„Aznap, péntek reggel az orvoshoz indult, hogy az új munkahelyéhez szükséges védőoltást beadassa. Ugyanis nemrég feladta osztrák állását, és hétfőn új munkahelyén kezdett volna Sopronban, az orvos után pont az új szerződést írta volna alá” – mondta a Borsnak a család bécsi ügyvédje, dr. Ujvárosi Veronika.

Innen háromnegyed nyolc körül még üzenetet küldött az anyukájának, hiszen mindig írt neki. Kiderült azonban, hogy aznap hétkor már regisztrálták a kocsiját a határátkelőn. Az orvos elmondta, hogy nála nem is járt bent a férfi.


Az autót bekapcsolt vészvillogókkal hagyták az út mentén, Tibor minden holmiját, személyes iratait, mobiltelefonját, pénzét bent hagyta, kivéve az autóban található bikakábelt. A kocsiban a kalaptartó is le volt szakadva.

„Nem tudjuk, miért vitte magával, ahogy azt sem, hogy a kalaptartó miért van az autóban félig leszakadva. Lehet egy rossz mozdulattól, de ugyanúgy attól is, ha netán kirángatnak onnan valakit” – mondta a jogász.


Az ügyvéd a magyar és osztrák hatóságokkal is kapcsolatban áll. Tibor holttestét a Duna ausztriai szakaszán találták meg, a rendőrség azt vizsgálja, hogy volt-e haragosa.

„Egyelőre nem tisztázódott, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt. Tibor lábán nem volt cipő, és az eltűnt bikakábelt sem találták meg a helyszínelők” – tette hozzá az ügyvédnő.
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.