Kibékült Junior Csillával, nagyon nemes gesztust tette JuniorA rapper óriási gesztust tett, és egész hétvégére odaadta volt párjának a kisfiukat. Hopp Csilla rég volt ilyen boldog, úgy érzi, L.L. Junior újra a régi vele.

Tíz centivel a föld fölött jár Hopp Csilla, aki hónapok óta most először egy egész hétvégét tölthetett kisfiával, Lacikával. Anya és fia végre újra egymást átkarolva aludhattak, a szívmelengető napokat pedig Csilla nem másnak, mint volt párjának, L.L. Juniornak köszönheti, aki, úgy tűnik, végleg elásta a csatabárdot.

Már nem akarja elvenni Lacikát az édesanyjától, és lépései egyértelműen azt mutatják: mára csakis a szeretet és gyermekük boldogságára mozgatja. Új élményéről így mesélt az édesanya a Borsnak:

LACI ODAADTA A KISFIUNKAT A HÉTVÉGÉRE, ÉS LACIKA VELEM IS ALUDT. ANNYIRA BOLDOG VAGYOK, EL SEM HISZEM, HOGY ITT TARTUNK

– mesélte ujjongva Csilla, akinek augusztus óta csak alkalmanként egy-két órára volt lehetősége, hogy kisfiával legyen, a zenész ugyanis kisebbik gyermekük, Dávidka augusztusi halála után magához vette Lacikát.


A tragédia után Junior és Csilla hónapokig vitáztak, és a gyermekükért folytatott harcuk rendre az újságok címlapján köszönt vissza, ám ahogy arról a Bors elsőként számolt be, októberben a kedélyek már csillapodni látszódtak, és a szülők azóta a kö­zös felügyeleti jogról egyezkednek.

És bár a dokumentum – miszerint Lacika egy hetet az édesapjával, egy he­tet az édesanyjával tölthet – még nem került aláírásra, a ze­nész a hétvégi, hosszú láthatással máris óriási gesztust tett Csilla felé.


LACI VARÁZSÜTÉSRE MEGVÁLTOZOTT, ÉS NA­GYON RENDES VELEM. OLYAN, MINT RÉGEN. TUDUNK NORMÁLISAN BESZÉLNI, ÉS MINT KÉT ÁTLAGOS SZÜLŐ, VÉGRE ÚJRA SZÓT ÉRTÜNK. ÉRZEM, HOGY NEKI IS LACIKA BOLDOGSÁGA, JÖVŐJE A LEGESLEGFONTOSABB, PONT ÚGY, AHOGY NEKEM

– folytatta az édesanya, akivel madarat lehet fogatni, hogy gyermeke édesapja újra a régi, szeretetteljes oldalát mutatja felé.

A rapper és volt párja tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor Csilla Junior háttértáncosa volt. A munkakapcsolatból hamar perzselő szerelem lett, és 2013-ban megszületett első gyermekük, Lacika, két évvel később pedig Dávidka. Az idilli kis család azonban felbomlott, amikor a zenész 2016-ban elhagyta őket mostani felesége, Körtvélyessy Kinga miatt.


Csillához hasonlóan most azonban Junior is nagyon örül, hogy rendeződni látszanak a dolgok, s hogy gyermeke édesanyja újra pozitívan nyilatkozik róla, de ennél többet nem szeretett volna mondani.
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.