Bea asszony vezette a BMW-t, amikor a súlyos baleset megtörtént; részletekMint írtuk, súlyos autóbaleset érte éjjel Gáspár Győzőt és családját: kocsijuk egy másik autóval ütközött a 21-es főúton. Egyedül Evelin nem volt az autóban a családtagok közül. A balesetben hárman sérültek meg, mindkét autó rommá tört. Gáspár Bea vezette a fehér BMW-t. A Blikknek elmondta, szerinte hogyan történt a baleset.

Gáspár Bea a Blikknek így számolt be a baleset pillanatairól:

„A belső sávban mentem, amikor észrevettem, hogy jön velem szemben valaki. Először nem is értettem, hogy történhet ez, de gyorsan kihúzódtam a külső sávba, és folyamatosan lassítottam. Hangosan mondtam, hogy nem fogunk ütközni, nem fogunk ütközni, de akkor a másik autó egy pillanat alatt áthajtott a mi sávunkba, és pár másodperccel később már csak az ütközést éreztem és a csattanást hallottam” – mondta a blikknek Gáspár Bea. Hozzátette: körülbelül 105-tel hajthatott, amikor észlelte a másik kocsit, s amikor kihúzódott, 80-ra lassított le, közben folyamatosan nyomta a féket. Azután minden olyan gyorsan történt, hogy azt már nem tudja, akkor ők mennyivel mehettek.”

Kiderült, a Győzikéék kocsijával szemből ütköző kocsit egy 26 éves nő vezette.


A Nógrád megyei rendőrök közleményükben ugyanis így írnak az esetről:

"Az éjszakai órákban egy 26 éves nő közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton Salgótarján irányából Hatvan felé, amikor - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a tari elágazó közelében összeütközött egy ott közlekedő másik személygépkocsival. A balesetben három személy sérült meg."
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.