Megverték első nap a börtönben Farkas Ferikét.A 8 éves kislány gyilkosa zokogva kérte az áthelyezését


A 8 éves kislány halálát okozó 15 éves Farkas Ferencnek üzent egy börtönőr, amiben világossá tette számára, hogy nem fogja zsebre tenni azt, amit a börtönben a többi rabtól kapni fog. Ezt nagyon sok ember helyesnek találta, és 20 ezer megosztást kapott a közösségi oldalon. Farkas Feri félelme be is igazolódott. az első börtön napján úgy el verték mint szódás a lovát. A fogait úgy kellett összeszedni, több fogat nem találtak meg az őrök a cellában. A cellatársa egy édesapa akinek van egy 13 éves kislánya, és mélységesen át tudja érezni most annak a családnak a fájdalmát, akinek Farkas Ferenc egy életre szívfájdalmat okozott.

Hirdetés

A börtönőrök a verés utolsó pillanataiban hallották csak meg, hogy mi történik a 10-es zárkában, de addigra Ferinek már nem maradt foga.

Osszátok meg, ha szerintetek is megérdemelte ez a gyilkos ezt a bánásmódot! Nem főtt ételt, meleg szobát, és tiszta ruhát érdemelne, hanem azt amit ő tett. Egyetértesz? OSZD MEG.

Hirdetés
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.