Lakatos Brendon a börtönben napi 30 ezer forintot keres. Kapott egy laptopot+internetet, és csinálja a pénzt


Sokan emlékeznek arra a férfire, aki cigivel kínálta unokahúgát, amit aztán kamerával felvett, és az internet népe egy emberként szólalt fel ellene. Végül 5 év letöltendő fegyház büntetésre ítélték Brendont.

Brendon kapott egy lehetőséget a jó magaviseletéért, és naponta 2 órát internetezhet, és ezt az időt ő pénz keresésre használja. Naponta nagyjából 20-30 ezer forintot keres a szabadidejében. Mindenki csodálkozik rajta, hogy hogyan képes ezt csinálni, ezért egy interjút készítettek vele.

" Na idefigyeljetek, van egy weboldal, ahol pénzt lehet keresni, de ez nem való az irigy magyaroknak, akik nem hajlandóak befektetni 2 ezer forintot. Félnek, hogy elbukják a kis pénzt pedig ha tudnák, hogy milyen sokat nyerhetnének vele, már az összes fizetné befelé a pénzt!

Ezen a weboldalon kell elolvasni, hogy mit kell tenni, de nagyon egyszerű. Én 8 általánost végeztem, és értem! Amióta a börtönben vagyok, 800 ezer forintot kerestem, amit elutaltak a bankszámlámra! Ebből hozza be a családom a rengeteg márkás parfümöt, sok cigit, kávét. Én itt bent is Károly vagyok!!! Köszönöm ennek a weboldalnak!
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.