Tóth Andi nyílt levélben osztotta ki Tenyát. 33 ezren kedvelték két óra alatt


Pintér Tibor rányomult a dzsungelben az alig 18 éves kislányra, és azt gondolta, hogy ezzel mennyire jópofa lesz majd a nézők, és az ország szemében.De a visszájára sült el, mivel Tibor a barátnője "kidobta" és ha ez nem elnne elég, még Andi is éles kritikát fogalmazott meg Tenya ellen..


Hirdetés
Kedves Tibor, tudod mit nem értek? Hogy egy színművész, egy elismert művész, miért teszi ezt saját magával egy ország előtt? Miért kellett olyan szavakkal illetned, mint amiket mondtál? Nem félsz, hogy most majd amikor az emberek egy színdarabban meglátnak, az jut eszükbe, hogy nézzétek ott van Tibor, aki egy hozzá képest kislányra, sőt akár a lányod is lehetnék, tehát rám teszel olyan megjegyzéseket, amik nem férnek össze egy normális értékrendekkel rendelkező férfi elveivel. Gondolkodj el rajta, hogy megérte-e ez az egész, és aztán remélem, hogy rájössz, hogy nagy butaság volt. Örülök, hogy a barátnőd kibékült veled, mert ez nem szabad, hogy egy párt szétválasszon, ha a férfi enged alantas ösztöneinek, és kacérkodik, de tiszteld a barátnőd kérlek, és ne égesd le még egyszer egy ország világ előtt..

Maradok Tisztelettel, Tóth Andi

Hirdetés
Share:

Népszerű bejegyzések

Ezeket láttad már

Címkék

Blogarchívum

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Label Cloud

bulvar (1) erdekes (1)

Sample Text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation test link ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.